Kërko fluturimet

Detajet e bankës në Kosovë

LLOGARIA ME EURO ( € )

Emri i perfituesit: RAM AIRLINES SHPK
Numri I llogarise.: 1701017400842145
IBAN nr.: XK05 1701017400842145
BIC: NLBXXKPR
NLB BANKA
Adresa: Rr. Ukshin Hoti nr. 124, 10000 Prishtinë

LLOGARIA ME FRANGA ( CHF )

Emri i perfituesit: RAM AIRLINES SHPK
Numri I llogarise.: 1701017400842145
IBAN nr.: XK05 1701017400842145
BIC: NLBXXKPR
NLB BANKA
Adresa: Rr. Ukshin Hoti nr. 124, 10000 Prishtinë

Düsseldorf

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Düsseldorf dhe Düsseldorf - Prishtinë
Rezervo

Basel

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Basel dhe Basel - Prishtinë
Rezervo

Ljubljana

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Ljubljana dhe Ljubljana - Prishtinë
Rezervo

Nürnberg

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Nürnberg dhe Nürnberg - Prishtinë
Rezervo

Memmingen

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Memmingen dhe Memmingen - Prishtinë
Rezervo

Berlin Brandenburg

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Berlin Brandenburg dhe Berlin Brandenburg - Prishtinë
Rezervo

Münster - Osnabrück

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Münster - Osnabrück dhe Münster - Osnabrück - Prishtinë
Rezervo

Stuttgart

Udhëtime të rregullta Prishtinë - Stuttgart dhe Düsseldorf - Prishtinë
Rezervo