KUPTIMI

Ram Airlines është një kompani e re në treg, e themeluar nga pronari Arijanit Kastrati, me qellim të ofrimit të shërbimeve të shpejta, thjeshta dhe korrkete për klientët e rinjë.

Emri i kompanisë ka kuptim të veçant, ku fjala: RAM i jep kuptim Ramiz Kastratit, një njeri serioz, besnik dhe korrekt si në jetën private ashtu edhe në atë biznesore, prandaj në nderim të tij, Arijaniti ka vendosur ta emerojë këtë kompani me emrin e babait, RAM.

QELLIMI

Ideja e kompanisë filloi duke parë kërkesen e madhe për të udhetuar drejt Europes si dhe nga Europa në Kosovë.

Edhe pse kishte mjaft kompani në treg, ne besojmë që përmes vlerave tona, do të arrijme sukses!

Kompani jonë do të ofroj fluturime në Prishtina (PRN), Basel / Mulhouse (MHL), Zürich (ZRH), Geneva, Ljubljana (LJU), München (MUC), Stuttgart (STR), Frankfurt am main (FRA), Düsseldorf (DUS), Münster – Osnabrück (FMO), Berlin Brandenburg (BER) , Memmingen (FMM), Nürnberg (NUE), Hamburg (HAM) dhe Hannover (HAJ), nderkaq në të ardhmen edhe në vende tjera me interes te mergimtareve tane.

VIZIONI 10 VJEQAR

2024. Ne ofrojmë linja Basel / Mulhouse (MHL), Zürich (ZRH), Geneva, Ljubljana (LJU), München (MUC), Stuttgart (STR), Frankfurt am main (FRA), Düsseldorf (DUS), Münster – Osnabrück (FMO), Berlin Brandenburg (BER) , Memmingen (FMM), Nürnberg (NUE), Hamburg (HAM) dhe Hannover (HAJ) për në Prishtinë (PRN)  dhe anasjelltas.

2026. Ne planifikojmë që te fillojme me linjat në te gjitha shtetet europiane

2032. Ne planifikojmë të fillojme më linjat tona direkte me avionët tanë Ram airlines.

2034. Ne planifikojmë që të kemi fluturime në të gjith Botën.

Partnerët

Çfarë thonë klientët tanë?